Mogelijkheden

Taarten
Een standaard taart wordt geleverd met een naturel biscuit. Uiteraard kan er naar wens een smaak-/kleurstof toegevoegd worden. Andere mogelijkheden als basis voor taart zijn: Amandelcake (bitterkoekjessmaak), chocoladebiscuit, kokoscake, Red Velvet cake (chocoladesmaak) of stroopwafelcake
Ik werk vooral met fondant. Uiteraard is, op verzoek, marsepein ook mogelijk.
De taart wordt geleverd met twee vullingen: banketbakkersroom en slagroom. Er zijn echter een heleboel andere mogelijkheden voor taartvulling die zéker de moeite waard zijn een keer te proberen. Hieronder de meest geliefde vullingen die ik verwerk:
- Aangevette slagroom
- Advocaatmousse
- After-Eight vulling
- Banaanvulling
- Banketbakkersroom
- Baileysvulling
- Bokkenpootjesvulling
- BonBonBloc-vulling
- Botercreme met smaak (citroen, cappuccino, mandarijn, caramel, ananas, champagne, sinaasappel, aardbei, mint, pistache, perzik, banaan, mango, tiramisu, mojito, speculaas, bosvrucht, peer, passievrucht, groene appel, vanille, mokka, kers, appeltaart, kaneel)
- Chocolademousse
- Dulce de Leche
- Jam (verschillende mogelijkheden)
- Mergpijpjesvulling
- Mokkacreme
- Oreovulling
- Tiramisu
- Zwitsers room

 
Cupcakes
Ook voor cupcakes zijn er een heleboel verschillende mogelijkheden te bedenken. Standaard is de vanille cupcake, maar denk ook eens aan chocoladecupcakes, stroopwafelcupcakes, kokoscupcakes... Of wat denkt u van een hartige cupcake?
Cupcakes kunnen gedecoreerd worden met marsepein / fondant, maar ook met een toef botercreme of slagroom. De cupcakes zijn naturel al heerlijk van smaak, maar gevuld zijn ze niet te weerstaan. Ook hierbij zijn veel mogelijkheden.

 
Koekjes en klein gebak
Denk hierbij aan bokkenpoten, mergpijpen, gevulde koeken, tompouchen, bolussen, macarons, kokosmakronen, gedecoreerde koekjes, koekhuizen.. teveel om op te noemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via de mail!

 

Maak een gratis website Webnode